kanintassarnas.blogg.se

Det här är en blogg som handlar om mina egna kaniner samt andra saker som tillhör området kaniner. Jag som driver bloggen heter Linnea och är 17 år. Jag går andra året på en djurvårdlinje i Dalarna. Själv har jag 2 kaniner. 1 Rhinsk scheck och 1 Lejonhuvad Mini. Och min egenuppfödda kaninunge Emser!

Godmorgon!

Publicerad 2013-05-05 10:11:48 i Allmänt,

Ny dag nya möjligheter, eller hum nar brukar säga! :)
 

Har precis vaknat och är konstigt nog pigg( :O) Jag somnade halv 4 inatt och då om jag vaknar såhär tidigt brukar jag vara dötrött. Men men, idag kommer bli en rolig dag. Det här är faktiskt en dag jag längtat efter hela vintern.
Och det är faktiskt INTE nånting som är kaninrelaterat. Utan jag ska faktiskt hämta hem min gamla ponny som har stått ca 2.5 mil ifrån oss hela vintern på lösdrift :) Men nu ska vi hämta hem honom så han ska få gå hemma här :')
 
Ikväll vil jag göra att längre inlägg och jag tänkte ni skulle få välja. Vad som helst! :)
 
KRAM
Linnea
 
Här är en bild på min ponny som är 28 år. <3

Tillbaka!

Publicerad 2013-05-05 01:30:04 i Allmänt,

Hej igen kära läsare!
 
Är väl medveten om att jag inte har bloggat på ett tag....FÖRLÅT!
Ska verkligen försöka göra ändring på de, så jag börjar väl om idag då!
 
Har hänt mycket sen sist.
Men en ganska stor anedning till att jag itne tycket det varit någon idè till att blogge är att blogg.se inte funkat som det ska för mig. Blir inga mellanrum, går inte att lägga upp bilder osv. Men nu har jag fått det att funka :D
 
Nu är iaf alla kaninungar sålda. Dock bor 2 kvar hos mig och flyttar antingen imorgon, under veckan eller nästa helg. Är mina grannar som har köpt dom sista två så har dom hos mig tills deras bur blev klar. :)
 
Alla ungar har verkligen fått toppen hem och fått flera smsa från köparan att dom älskar sina småttingar och att dom är så sociala, snälla och att dom trivs ihop. Så det är verkligen jätte kul :')
 
Idag har jag även städat åt dom 3 kaninungarna jag har hemma. Emser (sparade ungen) och sen dom två som jag har hand om såklart :) Blev riktigt rent och fint åt dom och dom fick även färska äppelgrenar.
Sen innan dom fick komma in i dom städade burarna friserade jag allihopa, och vilken skillnad det blev.
 
Klippte av dom ullen som dom hade som en "kjol" så ni hoppas jag att dom inte ska bli lika spåniga -.-
 
Men nu eftersom jag är tillbaka och bloggar kan jag ju fråga er vad ni vill läsa om, eller om det är något ni vill fråga mig :)
 
KRAM
LInnea
Koda <3

Om

Min profilbild

Linnea

Jag heter som sagt Linnea och är 17. Jag har haft kaniner i snart 13 år och det är ett djur som älskat sen jag varit liten. Jag bor i ett hus i en mysig by i Dalarna. Jag har flera djur och inte bara kaniner. 1 hund, 4 katter och 1 häst! :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela